marți, 12 ianuarie 2010

Top 10 vedete bine îmbrăcate la premiile Emmy



Cea de-a 61-a decernare a premiilor Emmy a avut loc duminică seara, prilej perfect pentru vedete să-şi etaleze formele şi ţinutele de gală.

Una dintre cele mai frumoase apariţii a fost cea a însărcinatei Heidi Klum (poza 1), care a purtat o rochie neagră fără bretele, Marchesa.



Hayden Panettiere, protagonista serialului Heroes a ales o rochie retro glam de culoare roşie, J. Mendel, pe care a accesorizat-o cu o geantă aurie Judith Lieber



Drew Barrymore a fost una dintre cele mai plăcute surprize ale serii, cu rochia ei de tul roz, semnată Monique Lhuillier şi clutch-ul roz supradimensionat Raven Kauffman, creat special pentru ea.

.
Blake Lively, vedeta serialului Gossip Girl, îţi tăia respiraţia în rochia ei roşie Versace cu un decloteu curajos..




O surpriză plăcută a fost şi Kim Kardashian, cu rochia ei albă cu un singur umăr acoperit, elegantă şi sexy în acelaşi timp.


Kristin Chenoweth a strălucit în rochia ei mini, Zuhair Murad.



Rochia actriţei Leighton Meester a fost un a dintre cele mai originale creaţii ale serii, semnată Bottega Veneta.




Sandra Oh, îndrăgita actriţă din serialul Gray's Anatomy a ales o rochie aurie Marchesa, o apariţie superbă pe covorul roşu.

Olivia Wilde a purtat şi ea tot o creaţie a casei Marchesa, o rochie asimetrică, cu un singur umăr, care i-a complimentat cu adevărat silueta.




2 comentarii: